Jdi na obsah Jdi na menu

TJ Hvězda Trnovany 7:0 (4:0) TJ Sokol Kladruby

4. 9. 2022

bez-nazvu.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V premiérovém domácím utkání této sezony jsme vyzvali kladrubský Sokol. K vidění byl vidět jednak souboj dvou jedenáctek, zároveň dvou trenérských legend, které svou minulost spojily s FK Teplice (Folda x Mixa). A k dalším perličkám klání patřilo jméno rozhodčího Harenčáka, jenž tentokrát nastoupil jako střídající hráč hostů. Oproti předešlému utkání jsme postrádali zraněného Macka, ze stálic A mužstva chyběli i Perner či Kuzma.

 

Od prvních minut bylo patrné, kdo je pánem na hřišti. Během prvních osmi se dvakrát trefil Götz a než se hráči dostali do provozní teploty, bylo to 2:0. Bohužel tento stav nesvítil na světelné tabuli, neboť touto vymožeností náš svatostánek nedisponuje. Poté se hra „uklidnila“. K vidění nebyl tak kvalitní match jako před týdnem v Proboštově, tempo bylo o poznání nižší a nepřesností (často zbytečných) daleko více. Před odchodem do kabin jsme zatloukli další dva pomyslné hřebíky do kladrubské rakve. Nejprve „nechytatelnou“ dělovkou překvapil z přímého kopu Chabr a po krásné příhře Nykodýma završil hattrick Götz, který ještě 24 hodin netušil, zda vůbec nastoupí. Buďme rádi, že jej nachlazení na hrací plochu pustilo. 

 

V druhé půli lovil hostující brankář míč ze sítě dřív než se vůbec kladrubští dotkli balonu. Po krásném stříleném centru do vápna se Chabr do míče opřel pravačkou a ukázal, že fotbal může být jednoduchý - 5:0. Ani tímto náš brankostroj (nemyslíme ex-útočníka s číslem 10) neskončil. V 57. minutě se z penalty prosadil Desenský, přesto, že všichni ví, kam to kope. 

 

A když už se zápas chýlil k úplnému závěru, našel Frolík před brankou Podhrázského, jehož levačka o velikosti 41 uzavřela gólový účet - 7:0. Kulí mohlo být daleko více než 7, jenže to, co jsme dokázali neproměnit (např. Friedrich) bylo místy trestuhodné a v jiných zápasech by nás to mohlo mrzet.

 

I díky souhře ostatních výsledků jsme po 2 kolech (tj. 7,63 % odehraných zápasů) na vedoucí příčce. Jak se říká, „pískej konec“. Přístí víkend nás bude čekat o poznání těžší kalibr - TJ Sokol Košťany - jeden z aspirantů na postup do 1.B třídy. Doufejme, že si udržíme 100 % bilanci.

 

Hvězda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za týden na našem Nou Camp přivítáme Sokol Kladruby.