Jdi na obsah Jdi na menu

TJ Hvězda Trnovany 3:0 (1:0) TJ Baník Modlany B

29. 10. 2016

 

B: Pikeš, 2x Hlavačka

 

V 10. kole se nám den po státních svátku postavilo B mužstvo Modlan. To mělo k dnešnímu dni na kontě 10 bodů a pro udržení v klidných vodách potřebovalo zvítězit. Jenže Hvězda chtěla navázat na šňůru 2 výher a dostat se ještě více do popředí tabulky. 

 

Na těžkém terénu se nehrál světový fotbal, ale v úvodních minutách se hodně dařilo Desenskému. Dvakrát zazlobil úprkem po lajně, z toho druhého padla po přiťuknutí Pikeše branka na 1:0. Po stejné ose šla i další akce, tentokrát Pikešovo zakončení s vypětím všech sil vyrazil Trhlík na roh. Poté jsme přestali hrát, ale Modlany se do vyložené šance ne a ne dostat. Jediným zajímavým momentem byl centr Lachmana ze strany, který k údivu všech skončil na břevně. 

 

Začátek druhé půle nám trochu utekl, ale ani série přímých kopů k vyrovnání nevedla. Přesně po hodině hry zazmatkovali domácí stopeři, Řepa běžel sám na branku a s přehledem zvýšil na 2:0. Následně jsme měli k dispozici přečíslení 3 na 1, to jsme však využít nedokázali. Smetana v bráně moc práce neměl, zazlobila jen dalekonosná střela, kterou vyrazil na roh (hostující útočníky dokonale strašil i bez halloweenské masky). A posledním hřebíčkem do modlanské rakve byl další Řepův manévr, jenž skončil mezi Trhlíkovýma nohama - 3:0. Důležité je, že se neopakoval hororový scénář z utkání proti Hrobčicím. Tentokrát jsme soupeři nedovolili závěr zdramatizovat a Smetana navíc udržel druhé čisté konto v sezoně. Potěšili jsme i extrenéra dorostu - J.Havla, který se dnes přišel na Hvězdu podívat.

 

Po 3 výhrách z posledních 3 zápasů se v tabulce nacházíme na solidním 5. místě, s dvoubodovou ztrátou na 3. příčku a s šestibodovou ztrátou na vedoucí Oldřichov (ten však příští týden nehraje). Kde jsme mohli být, kdybychom zbytečně nenechali všechny body v Novosedlicích a kdybychom doma zvládli poslední půlhodinku s Osekem...

 

Po týdnu se nabízí stejná otázka: KDO NÁS ZASTAVÍ?