Jdi na obsah Jdi na menu

FK Hostomice 3:0 (2:0) TJ Hvězda Trnovany

9. 10. 2016

 

Po debaklu s Osekem nás čekala výprava do Hostomic. Vzhledem k situaci v 1.B třídách to vypadá, že letos z okresu sestoupí 2-3 týmy, tudíž už byl nejvyšší čas k tomu, abychom bodovali. Nemá cenu psát výčet absencí, opět se nás sešlo jen 12 a i z tohoto torza někteří projevovali známky nachlazení. 

 

Soupeř na nás v ubrečeném počasí vlétl jako uragán, největší trable nám dělali hráči s čísly 10 a 14. Za prvních 45 minut jsme se dostali jen do dvou nebezpečných situací. Desenský z těžkého voleje trefil brankáře a Uličného střela k tyči neměla gólové parametry. Soupeř se prosadil hned dvakrát. Ujala se přízemní střela a podruhé byl Smetana přehozen. Obě branky měly svůj počátek ve zbytečných ztrátách na půlce. Nepředvedli jsme takřka nic, prohrávali většinu osobních soubojů a prostě všude byli pozdě.

 

V druhé jsme byli nebezpečnější (aby ne, v první jsme byli neškodní), ale Pichner neprostřelil hradbu těl na brankové čáre, Simandlova hlavička skončila těsně nad. Hru jsme museli otevřít, z čehož logicky plynula okénka v naší obraně. Jednou nám pomohla tyčka, podruhé výborným zákrokem Smetana. Hostomice se potřetí prosadily po rohovém kopu, na přední tyči prodlužoval nehlídaný hráč na dalšího nehlídaného kolegu, pro kterého už to bylo jednoduché. Prohráli jsme zaslouženě, na konci ještě vzplály emoce po nelogických výrocích pomezní a po nechutném zákroku hráče č.14. Mimo hru udeřil úmyslně Pavla Gotze loktem do obličeje, což mu prošlo, neboť si toho nikdo z rozhodčích nevšiml. 

 

Za týden už opravdu musíme bodovat proti Hrobčicím...